| mariiashevchenko09 | Дата: Вт, 17.02.2026, 22:30 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Привіт! Хочу розповісти про реабілітаційну клініку «св.Іоанна» в Одесі, яка допомогла нашій родині в дуже складний період. Моя мама після перелому шийки стегна стала повністю лежачою. Доглядати за нею вдома було фізично неможливо – я працюю, діти, чоловік, а мамі потрібен був цілодобовий професійний догляд, профілактика пролежнів, спеціальне харчування, реабілітація. Ми були в розпачі, поки не знайшли сайт https://st-johana.com.ua/
Зідзвонилися з клінікою, нам одразу запропонували приїхати на екскурсію, показали умови. У клініці «св.Іоанна» дуже чисто, затишно, світлі просторі палати, є спеціальні функціональні ліжка, протипролежневі матраци. Але найголовніше – це персонал. Лікарі, медсестри, реабілітологи – справжні професіонали з медичною освітою, дуже уважні, турботливі, доброзичливі.
Мама прожила в клініці три місяці. Весь цей час за нею був чудовий догляд: щоденні гігієнічні процедури, профілактика пролежнів, масажі, лікувальна фізкультура, контроль тиску та самопочуття. Лікар регулярно оглядав маму, коригував лікування. Харчування 4-разове, смачне, збалансоване, усе приносили в палату. Для нас, родичів, величезний плюс – це постійний зв'язок. Ми завжди могли зателефонувати, дізнатися про стан мами, поговорити з лікарем. Приїжджали в гості щотижня, бачили, як вона почувається.
Завдяки професійному догляду та реабілітації в клініці «св.Іоанна» мама почала потроху вставати, навчилася сідати, з'явилася надія на відновлення. Ми безмежно вдячні всьому колективу за їхню працю, терпіння і доброту!
|
| |
|
|