auction.ua
VoVDm Trader
Сб, 23.05.2026, 16:19

Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Догляд за літніми батьками у Львові – наш досвід - Общий форум трейдеров ] [ Регистрация ] [ Вход ]
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Vladimir  
Догляд за літніми батьками у Львові – наш досвід
mariiashevchenko09Дата: Сб, 18.04.2026, 19:02 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Привіт! Хочу поділитися історією, яка, можливо, допоможе тим, хто зараз у розпачі, як я колись.
Мій тато після інсульту став повністю лежачим. Мама сама літня, я працюю, чоловік працює – ми фізично не могли забезпечити йому цілодобовий догляд вдома. Відчувала страшенне почуття провини, але зрозуміла: професійна допомога потрібна, інакше втратимо і його, і себе.

Довго шукала пансіонат у Львові, читала відгуки, їздила на екскурсії. Коли потрапила в «Опіка 24/7», одразу відчула спокій. Пансіонат знаходиться в хвойному гаю – неймовірно тихо, свіже повітря, жодної міської метушні. Сама будівля чиста, світла, палати затишні.
Але найбільше мене вразив персонал. Це не просто доглядальниці, а люди з медичною освітою, які реально розуміють, що роблять. Вони ставляться до підопічних із такою теплотою, наче до рідних. Тато отримував усе необхідне: гігієну, профілактику пролежнів, контроль тиску, ліки за розкладом. З ним займався реабілітолог – робив масаж, ЛФК, допомагав відновлювати рухи.

Харчування 5-разове, смачне, збалансоване. Я завжди могла зателефонувати і дізнатися, як тато почувається. Приїжджала в гості кілька разів на тиждень – бачила, що він доглянутий, ситий, спокійний. І це зняло той жахливий тягар провини, який я носила в собі місяцями.
Тато прожив у пансіонаті чотири місяці. За цей час він почав потроху сидіти, з'явився апетит, інтерес до життя. Зараз він вдома, але я знаю, що в будь-який момент можу знову звернутися в «Опіка 24/7» – і нам допоможуть.

Якщо ви шукаєте гідний догляд для літньої людини у Львові – дуже рекомендую цей пансіонат. Ось сайт: https://opika24-7.com.ua/uk/lviv/
Не бійтеся просити допомоги, іноді це найкраще, що ми можемо зробити для своїх рідних.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright VoVDm Trader © 2026      Используются технологии uCoz
Рейтинг Форекс / Forex сайтов Gougle.Ru Рейтинг Анализ сайта Óêðàèíà îíëàéí